Košarica

Epic Brawlers - Priča iza Fight-Art Majice

Objavio autor "Fight Art"
Priča iza Fight-Art T-Shirt Majice Epic Brawlers

Fizičke snaga, disciplina, samokontrola, mentalna snaga, predanost. Vrlo je lako pronaći ljepotu i mir u naizgled grubom i kaotičnom martial arts svijetu.

 

Fight-Art majica kratkih rukava Epic Brawlers jedan je od najpopularnijih modela u Fight-Art ponudi, a ovaj dizajn - trenutno dostupan samo na crvenoj majici - na cool i trendi način iskazuje vašu predanost osobnoj disciplini i kulturi borilačkih vještina.

Zašto Epic Brawlers?

Brawler - u dobrom smislu - je borac koji je spreman na toe-to-toe bitku s bilo kime i spreman je učiniti sve unutar pravila kako bi postigao svoj cilj na putu do još jednog fizičkog ili sportskog podviga.

 

Dizajn (dostupan ovdje) predstavlja hrabrost, sklad tjelesne i mentalne snage i podsjetnik je da se ne treba odustati na putu do ostvarenja životnog, poslovnog ili sportskog cilja.

 

Pogledajte sve dostupne proizvode u Fight-Art shopu. Svaka majica je posebna na svoj način, s detaljno i živopisno izrađenim grafikama koje će sigurno privući pažnju i izraziti vaš stil. Bez obzira tražite li t-shirt za trening ili za casual izgled, u ovoj kategoriji ćete pronaći nešto za sebe.

 

 

Novije objave

dsadasdas